Manikyr

About

Vi tilbyr manikyr og påføring av shellac. Shellac er en glansfull og skinnende neglelakk som er blitt svært populær de siste årene. Shellac er en patentert kombinasjon av neglelakk og gelenegler, og den unike kombinasjonen gjør at neglelakken blir ekstra skinnende og ikke minst at den varer lengre enn normal neglelakk.

Shellac varer betydelig lengre enn vanlig neglelakk, dette er kanskje den fremste fordelen med denne behandlingen. Mens vanlig neglelakk flasser av, blir ruglete og ujevn og mister glansen sin vil Shellac gjøre neglene dine glansfulle og glatte i minst 14 dager, faktisk inntil en hel måned i noen tilfeller.

Neglelakken påføres i forbindelse med manikyr. Selve påføringen tar relativt kort tid, vanligvis ca. 30-45 minutter. Neglelakken styrkes og tørkes ved hjelp av ultrafiolett lys (UV-lys) eller LED lamper. Straks etter belysningen er lakken tørket og tilstrekkelig motstandsdyktig til at du kan bruke hendene som normalt.

Blomster og negler
Blomster og negler

Behandlinger & priser

Shellac ensfarget/KR 650

Inkluderer forming, lakkering, negleolje og håndkrem.

Shellac fransk/KR 700

Inkluderer forming, lakkering med hvite tupper, negleolje, håndkrem

Fjerning av shellac uten ny påføring/KR 200

Fjerning av shellac ved ny påføring/KR 100

Fjerning av shellac lagt i en annen salong:

KR 400

Linda Chami

Behandling utføres av kvalifisert negleteknikker Linda Chami. I tillegg til å være teknisk god er Linda tålmodig og med en stor grad av yrkesstolthet og serviceinnstilling er hun en behagelig terapeut.

manikyr