Behandlinger

Ringen Hudpleie har fokus på hudforbedring og velvære. Utforsk vår variasjon av profesjonelle behandlinger og opplev markedets beste kvalitetsprodukter — både i salong og til hjemmebruk.
Hudpleie

 

Profesjonell behandling tilpasset ulike hudtyper. I salongen øker vi den naturlige eksforlieringen av døde hudceller gjennom bruk av produkter som er konsentrerte og som gir maksimal effekt. 

Salongbehandlingene resulterer i hudforbedring og velvære. Velg mellom 30, 60 eller 90 minutters hudpleie.

 

 

Massasje

​Massasje er en time-out i hverdagen og en effektiv behandling for deg stive og slitne muskler eller for deg som bare vil slappe av. Massasjen vi utfører er dyptvirkede og effektiv og har en behagelig jevn flyt som demper lette muskelspenninger og øker sirkulasjon i vevet.

Voksing

 

Vi har også mulighet til tradisjonell hårfjerningsbehandling med voks for de av våre kunder som ønsker dette. Dette er en av de minst tidskrevende metodene som finnes og resultatene er langvarig, spesielt forhold til barbering. 

Botox/Fillers

Alle injeksjonesbehandlinger ved Ringen Hudpleie utføres av erfarne leger for din sikkerhet, optimal effekt og varighet.

Enten du trenger å forynge huden, glatte ut rynker eller framheve ansiktskonturer og lepper, har vi trygge injeksjonsbehandlinger som gjør at du både ser bra ut og føler deg vel.

Vipper & Bryn

 

Fremhev øyne med naturlig fargede vipper & bryn. Vippene vil se både lengere og kraftigere ut etter behandlingen.

 

Brynstyling er den ultimate behandlingen for å få velformede bryn. Vi hjelper deg også finne bryn farge og form som kler deg. Dette rammer inn øynene og du ser mer våken og opplagt ut. 

Gavekort

Et gavekort er en glede å gi. Du velger selv om du vil sette behandling eller et beløp på gavekortet. Gavekortet kan både benyttes til behandlinger og kjøp av produkter.

Gavekortet må benyttes innen utløpsdato som er 1 år fra kjøpsdato.