ansiktsmassasje

Esthemax Signatur

60 min/ kr 1400

Ringen Hudpleie lanserer Esthemax signatur behandling. Den framgangsrike kombinasjonen av naturlig kraftfulle ingredi­enser med den nyeste teknologien har gjort det mulig for Esthemax å tilby en effektiv og resultatrettet behandling. For å kunne garantere kvalitet skreddersyr vi hudpleien for hver enkelt kunde. En Esthemax behandling er en uforglemmelig helhetsopplevelse som etterlater huden fuktig og strålende!

INKLUDERER:

- I prisen inkluderes farging av vipper og bryn + voks/napp av bryn.

- Voks overleppe om ønskelig.

EFFEKT:

- Behandlingen dyprenser huden ved hjelp av AHA-syrer som skånsomt eksfolierer og fjerner døde hudceller samtidig som den tilfører huden fuktighet. Resultatet blir en jevn, klar og strålende hud.

- Esthemax signatur gir en forfriskende følelse da den gir næring samt roer ned tørr og irritert hud. Behandlingen fremmer også hudens kollagen for å øke fasthet og spenst, samt gi en jevnere hudstruktur.

VELVÆRE:

- 20 min massasje av nakke og skuldre inngår i behandlingen. Nyt en velfortjent pause i hverdagen og få løst opp spenninger i nakke og stive skuldre.

ampulle.jpg
Høykonsentret ampulle

Maksimal boost

I behandlingen bruker vi en ampulle under masken som gir deg en boost av antioksidanter og fukt samtidig som den forbedrer hudens naturlige forsvar mot hverdagslig miljøforurensning. Den fjærlette formelen absorberes raskt og etterlater huden myk og glatt Resultatet blir et friskt uthvilt utseende.

jellymask.jpg
Unike ansiktsmasker

Forbedring

De ulike maskene er utviklet for å behandle alle aspekter av hudtilstander, fra naturlige aldringsprosesser, UV-skader og miljørelatert stress, til akne, sensitivitet og tørrhet.

Behandligen gjør huden silkemyk og gjenoppretter fuktighetsbalansen.

Moderne bioteknologi

Ingredienser

Produktene er basert på det beste naturen har å by på, som planteekstrakter, planteoljer og vitaminer. Produktene er dessuten multiaktive, det vil si at det er mange ulike aktive ingredienser og effekter i ett og samme produkt. Samtidig legges det vekt på delikate plantedufter og behagelige konsistenser.