Relaxation

Lunchtime peel

HUDPLEIE BASIC 30 MIN

Power Facial Treatment

HUDPLEIE BASIC 60 MIN

Red Carpet Treatment

HUDPLEIE BASIC 90 MIN

HUDPLEIE BASIC 30 MIN      KR 749

 

Gjennom en konsultasjon og hudanalyse vil det bli skreddersydd en ansiktbehandling som vil resultere i i dyprens, hudforbedring og velvære. Huden vil kjennes myk og få en fantastisk glød, og forebygger tørrhet og irritasjon i huden. I prisen inkluderes også farging av vipper og bryn + form av bryn.

HUDPLEIE BASIC 60 MIN      KR 1149

Denne behandlingen er utviklet spesielt for å styrke huden, og er en lukuriøs, exfolierende behandling som fjerner døde hudceller og gir strålende frisk hud. I tillegg kan du underveis i behandlingen nyte en avslappende skulder- og nakkemassasje. Du vil alltid få en hudanalyse og konsultasjon først, og produktene blir tilpasset din hudtype.

HUDPLEIE BASIC 90 MIN      KR 1649

En behandling som inneholder akkurat det du har behov for. Vi dyprenser huden og tilfører fukt og glød gjennom en spesialtilpassset peeling og produkter til ansikt og øynene. En perfekt presang til deg selv eller noen du er glad i. I prisen inkluderes farging av vipper og bryn for de som ønsker det. Det er også mulig å utføre vippeløft i behandlingen.

BEHANDLINGER SOM FORNYER HUDEN DIN

SALONGBEHANDLINGER ER IKKE BARE VELVÆRE, MEN SØRGER FOR OPTIMALE RESULTATER OG HOLDER HUDEN I FORM.

Avhengig av hudens styrke og tykkelse bruker vi kjemisk peel for å fjerne døde hudceller. Gjennom en grundig hudanalyse og konsultasjon kartlegger vi hvilken peeling din hud trenger. 

Fruktsyrer og A-vitaminsyrer får virke på hudens overflate, og det trigger hudens egen kollagenproduksjon. Resultatet blir en fastere hudoverflate som er mindre grov og med en jevnere hudtone. I salongen har vi muligheten til å behandle ulike hudtilstander som rynker, arr, grove porer og misfarging, inkludert pigmentering og aldersflekker.