KONTAKTINFORMASJON

t: 45 50 29 06

 

Generelle henvendelser:
ringenhudpleie@outlook.com


ADRESSE

FORNEBUPORTEN HELSEHUS

WIDERØEVEIEN 5

3. Etasje/Rom nr 16

1360 FORNEBU 

  • w-facebook

FØLG OSS

MENN

En hudterapeut kan fortelle deg hvilken hudtype du har og sette sammen den riktige produktkombinasjonen til deg. En frisk og sunn hud starter med produkter som er tilpasset akkurat din hud. En ansiktsbehandling på en hudpleiesalong vil rense huden i dybden, reparerer og gjøre huden mer motstandsdyktig. 

I tillegg til hudpleie tilbyr Ringen Hudpleie menn også voksing, massasje og form av bryn. Menn som sliter med eksem, sensitiv hud, er solbrent, har sår eller tørr hud er alltid velkommen til gratis konsultasjon og veiledning.

 30 min  
Dyprens ansikt

Dette er en effektiv behandling utviklet for å redusere tørrhet og utbrudd av urenheter. Etter konsultasjon og hudanalyse dyprenser vi huden og gir fuktighet slik at den føles frisk og spenstig. 

KR 600

60 min Hupleie/Massasje

En komplett behandling som vil gi både hudforbedring og velvære. Behandlingen motvirker inngrodde hår, rødhet og grove porer. Underveis vil du også få en grundig skuldermassasje.

KR 1010

Voksing

Når man vokser fjerner man både håret og hårrøttene. Det gjør at det varer lengre enn ved barbering. Varigheten varierer, men vanligvis mellom 4-6 uker.

 

Voks/napp bryn

Hel Rygg

Halv rygg 

KR 199

KR 599

KR 375