Ringen Hudpleie startet opp i 2011 og holdt først til på Grünerløkka i Ringnes Park. I 2015 relokaliserte bedriften seg til Fornebu hvor Ringen Hudpleie nå satser både på innovative hudpleieprodukter og en variasjon av hud- og kroppsbehandlinger. 
Ringen Hudpleie er en av aktørene du finner i Fornebuporten Helsehus. Helsehuset er sentralt plassert ved innfarten til Fornebu med enkel adkomst til med egen gratis gjesteparkering på eiendommen og busstopp direkte utenfor inngangsdøren. 

Vårt mål er å gi deg en behagelig opplevelse gjennom personlig veiledning, og ikke minst et resultat som ikke bare passer deg og din livsstil, men som også tilfredstiller dine krav til kvalitet på hudpleie. 

 

Velvære på Fornebu!

Meet The Team

Tone Bjørkli

  • Instagram

Hudpleie og velvære behandlingene utføres av Tone Bjørkli. Hun er utdannet ved den Den Franske Kosmetolog skolen i Oslo 2006 / 07. Over 10 år som hudterapeut er Tone trygg i faget sitt og produktene hun jobber med og tilbyr profesjonelle behandlinger og personlig service ved å holde seg oppdatert og jevnlig heve sin ekspertise gjennom kursing. 

Gabriela Fortes

  • Facebook Social Ikon

De medisinske behandlingene blir utført og administrert av kvalifisert lege Dr Gabriela Fortes. Hun er utdannet lege med spesialisering innen nevrologi og har lang klinisk erfaring. Vi er opptatt av et naturlig resultat slik at du ikke ser overbehandlet ut. Effekten varer i gjenommsnitt 3-5 måneder etter første gangs behandling. Etter dette kan man avgjøre om man ønsker å gjenta behandlingen og evt. få behandlet andre områder. 

Cecilie Hillestad Hestevik

  • Facebook Social Ikon

Ønsker du en forbedring av huden, eller noe som kan gi deg en friskere og mer opplagt look ved hjelpe av fillere i kombinasjon med botox, er det god hjelp å få hos erfarne kosmetiske sykepleier Cecilie. Etter avtale tilbyr vi uforpliktende en konsultasjon, slik at du får en individuell vurdering og en behandlingsplan som er tilpasset din hud og dine ønsker.

KONTAKTINFORMASJON

t: 45 50 29 06

 

Generelle henvendelser:
ringenhudpleie@outlook.com


ADRESSE

FORNEBUPORTEN HELSEHUS

WIDERØEVEIEN 5

3. Etasje/Rom nr 16

1360 FORNEBU 

  • w-facebook

FØLG OSS