KONTAKTINFORMASJON

t: 45 50 29 06

 

Generelle henvendelser:
ringenhudpleie@outlook.com


ADRESSE

FORNEBUPORTEN HELSEHUS

WIDERØEVEIEN 5

3. Etasje/Rom nr 16

1360 FORNEBU 

  • w-facebook

FØLG OSS

Ringen Hudpleie startet opp i 2011 og holdt først til på Grünerløkka i Ringnes Park. I 2015 relokaliserte bedriften seg til Fornebu hvor Ringen Hudpleie nå satser både på innovative hudpleieprodukter og en variasjon av hud- og kroppsbehandlinger. 
Ringen Hudpleie er en av aktørene du finner i Fornebuporten Helsehus. Helsehuset er sentralt plassert ved innfarten til Fornebu med enkel adkomst til med egen gratis gjesteparkering på eiendommen og busstopp direkte utenfor inngangsdøren. 

Behandlingene utføres først og fremst av Tone Bjørkli. Hun er utdannet ved den Den Franske Kosmetolog skolen i Oslo 2006 / 07. Gjennom 10 år som hudpleier er Tone trygg i faget sitt og produktene hun jobber med og tilbyr profesjonelle behandlinger og personlig service ved å holde seg oppdatert og jevnlig heve sin ekspertise gjennom kursing. 

Vårt mål er å gi deg en behagelig opplevelse gjennom personlig veiledning, og ikke minst et resultat som ikke bare passer deg og din livsstil, men som også tilfredstiller dine krav til kvalitet på hudpleie. 

 

Hudterapeut & massør Tone Bjørkli